Homepage Danscentrum Lensink facebook twitter youtube  Stationsplein 1D, Steenwijk
Postadres: Postbus 96, 8330 AB Steenwijk
tel./sms 0610 816493
(di. t/m za. 17-21 uur.)
e-mail: dansen@danscentrumlensink.nl
IBAN: NL76 ABNA 0580 6101 52

Lees meer ...

Argentijnse Tango beginners wo 29 jan. 18:45

Argentijnse Tango Beginners woensdag 29 januari 2020, aanvang 18:45 - 19:45 uur. Laat u samen met uw dame meevoeren op de klanken van de Argentijnse Tango. Een cursus om niet meer te vergeten. Samen danst u de karakteristieke bewegingen van deze dans. De cursus bestaat uit 5 wekelijkse lessen van 1 uur incl. 20 minuten pauze. De kosten zijn 55 euro per persoon. We starten bij voldoende aanmeldingen.   Aanmelden

De Argentijnse Tango is een improvisatiedans waarbij de verbinding tussen de danspartners voorop staat. De tango heeft een rijke geschiedenis in muziek- en dansstijlen en bloeit wereldwijd als nooit tevoren! De dans kan eenvoudig zijn: van eenvoudig lopen tot totale verstilling, maar ook expressief, speels, ingetogen, gepassioneerd en gevarieerd. Leeftijd speelt geen rol. Het onthouden van passen en figuren is niet nodig. Centraal staan houding, onderling contact, muziekbeleving en de kwaliteit van de beweging. Tango is een improvisatiedans en die dans je met lijf en leden en met hart en ziel.
Onze ervaren docent Richard en zijn partner Judith leren je de principes van het samen dansen. In onze levendige lessen nemen we je mee in de vele mogelijkheden en variaties die deze spannende dans je biedt.
 
 Kijk verder...