Homepage Danscentrum Lensink facebook twitter youtube  Stationsplein 1D, Steenwijk
Postadres: Postbus 96, 8330 AB Steenwijk
tel./sms 0610 816493
(di. t/m za. 17-21 uur.)
e-mail: dansen@danscentrumlensink.nl
IBAN: NL76 ABNA 0580 6101 52

Lees meer ...

Bruiloftscursus

Op de mooiste dag van je leven: dan moet de bruilofts-openingsdans vertrouwd en goed aanvoelen. Een geweldig succes zijn. Met onze speciale bruidscursus helpen wij u op weg. Onze 4 aanbiedingen zijn:  zie ook pdf 

Bruid en bruidegom op de dansvloer? Familie en vrienden dansen mee?
 
De bruilofts-openingsdans moet vanzelfsprekend vertrouwd en goed aanvoelen. Een groot sucess zijn op de mooiste dag.
 
Met onze speciale bruidscursus helpen wij u op weg. Voor het bruidspaar alleen of wilt u liever komen met wat familie of vrienden? Bij ons kan de bruidegom uitstekend met zijn schoonmoeder overweg.
 
Optie 1
Twee en half uur arrangement
Binnenkomst, kennismaken met de docenten en onder het genot van koffie of thee kiezen van de juiste muziek en dans. Is er straks een orkestje of een Dj?
Actie, we gaan pas voor pas aan de slag, het plezier staat voorop!
Dit is het echte instructiegedeelte. In de pauze van 20 minuten even bijkomen, een drankje naar keuze en wat zoutjes op de tafel.
Dan weer de voeten van de vloer, nu staat het uittrainen centraal: oefenen met muziek! Zelfvertrouwen kweken. Tot besluit een drankje, even naborrelen en praten.
 
Kosten voor de bruidscursus bedragen Euro 220,- inclusief 3 drankjes.
Familie en vrienden meenemen kan tot max. 8 personen.
 
Cursuslocatie & opgave: Deze bruidscursus wordt gegeven op afspraak: het is maatwerk. De lessen zijn in principe in de dansschool. De lessen kunnen op verzoek ook bij u thuis worden gegeven, mits de ruimte toereikend is.
 
Optie 2
Een dans geheel naar keuze. Op muziek, speciaal van u samen, wordt een dans op maat gemaakt. Een spetterende openingsdans op muziek van nu of toen.
Privelessen als paar. Kosten 60.- euro per les van 45 minuten. Bij een pakket van 6 lessen zijn de kosten 235,- euro per paar bij betaling in 1 keer vooraf.
 
Optie 3
Met vrienden, ouders en/of schoonouders 5 lessen volgen. Kosten bedragen 50,- euro per persoon voor 5 lessen van 45 minuten. Minimaal 5 paren.
 
Optie 4
Twee keer per jaar starten wij de stijldanscursus namelijk in eind september en eind januari.
Hierin leert u de Q-step(Foxtrot), Tango, Engelse Wals. De Chachacha en/of Rumba is op verzoek, of we doen een andere dans zoals Salsa of Rock & Roll.
 
De kosten voor 10 wekelijkse lessen, 1x per maand een avond om te oefenen, 1 danscafe met hapjes-buffet, afdansen en gratis inhalen bij een gemiste les, zijn 105,- euro per persoon. Wij rekenen geen inschrijfgeld.
 
Maak uw keuze en/of kom overleggen, welkom.