Homepage Danscentrum Lensink facebook twitter youtube  Stationsplein 1D, Steenwijk
Postadres: Postbus 96, 8330 AB Steenwijk
tel./sms 0610 816493
(di. t/m za. 17-21 uur.)
e-mail: dansen@danscentrumlensink.nl
IBAN: NL76 ABNA 0580 6101 52

Lees meer ...

Druk druk?

Druk druk? Waarom dan niet relaxen bij het dansen?

Gehuwden/paren en 18+.
 
We merken het allemaal. Het leven wordt steeds drukker. Tijd samen is vaak moeilijk te realiseren. Werk, kinderen, vrienden en kennissen, het neemt allemaal tijd in beslag.
 
Hoe combineert u het even bijkomen van het dagelijks leven met een gezellige avond uit met uw partner? Door het volgen van een stijldanscursus kunt u samen even weg van de drukte van alledag. Samen één keer in de week een gezellig avondje weg. In een sfeervolle ambiance dansen op de muziek van toen en nu.
 
Wat wilt u nog meer? Leer meerdere dansen in 1 cursus o.a. Quickstep, Salsa, Tango, Cha Cha, Swing Jive, Engelse wals enz.
 
Waarom zou je alleen dansen kunnen leren als je jong bent ? Nee, het tegendeel is waar. Dansen is een bewegingsvorm die uitstekend geschikt is om later aan te beginnen. U leert verschillende dansen in een rustig tempo en voor u het weet danst u al lekker rond.
 
Clubs voor beginners, gevorderden en vergevorderden. Het voordeel van deze hobby is dat u als iets oudere niet direct een hele avond weg hoeft te zijn. Uiteraard is dit wel mogelijk. Wanneer u langer uit wilt zijn, kunt bij ons, voor en na de les, gezellig bijkletsen met uw collega-dansers.
 
Natuurlijk kunt u ook altijd nog even kijken bij de groep die na u komt. En wat dacht u van de gezellige dansavonden die er zijn. Een ideale avond vol gezelligheid, dans en goede muziek!
 
Aan het eind van elk dansseizoen is het mogelijk om mee te doen aan de Danstest.
 
10 lessen van 75 minuten inclusief 20 minuten pauze inclusief de medaltest en kosteloos inhalen bij gemiste lessen en 2x per maand vrijdansen en inclusief 1x danscafe met hapjesbuffet, 100,- euro per persoon all-in.
 
Heeft u eerder gedanst? Instromen kan op verschillende dagen en niveau's. Instromen kan wekelijks en hoeft niet aan het begin van de cursus! Mail ons voor de mogelijkheden.
 
Dansagenda (paren en 18+)
 
Welkom op de dansles. Wij hopen dat u het op de danslessen prima naar uw zin zult hebben. Heeft u vragen, kom gerust tijdens de pauze van de les. Wanneer u een dansles mist, kan deze ingehaald worden. Kom even om een afspraak te maken.
 
Dansen is niet moeilijk, maar oefening is wel noodzakelijk. Het volgen van de wekelijkse dansles is niet echt voldoende om het dansen goed te beheersen. Het is belangrijk naast de lessen het dansen regelmatig in praktijk te brengen, bij voorkeur onder deskundige begeleiding. Wij organiseren daarom voor onze leden diverse activiteiten.
In de agenda leest u er meer over.
 
Danscafé:
In de weekeinden wordt regelmatig een gezellig danscafé georganiseerd voor cursisten en oud-cursisten. De danscafé’s zijn op zaterdag of vrijdagavond van 21.00 tot 0.30 uur. Vooraf opgave, tijdens de dansles, is gewenst. Deelname is voor leden slechts € 12.50 per persoon, inclusief een luxe bittergarnituur. Niet-leden betalen € 17.50 per persoon. Zie agenda voor de data.
 
Kerstbal:
Elk jaar is het Kerstbal de uitgelezen gelegenheid het geleerde in praktijk te brengen. De gezellige sfeer, de feestelijke kleding van de dansparen, een hapje en een drankje, zorgen er voor dat u deze avond niet wilt missen.
 
Borreluurtje
Op wisselende avonden een keer  in de maand van 20.45-22.15 uur is er een borreluurtje. De entree is vrij voor leden. Niet-leden betalen € 8.= euro per persoon. U kunt hier de geleerde passen oefenen en hulp inroepen van uw instructeur als u problemen met de passen heeft. Deze avond is ook ideaal voor cursisten die een dansles hebben gemist. Zie de agenda/specials voor de Borreluurtjes.