Homepage Danscentrum Lensink facebook twitter youtube  Stationsplein 1D, Steenwijk
Postadres: Postbus 96, 8330 AB Steenwijk
tel./sms 0610 816493
(di. t/m za. 17-21 uur.)
e-mail: dansen@danscentrumlensink.nl
IBAN: NL76 ABNA 0580 6101 52

Lokatie

Danscentrum Lensink is sinds 1992 gevestigd in Steenwijk en heeft sinds 2005 een nieuw gebouw. Aan de buitenzijde van de “Meenthe” werd een noordvleugel gebouwd ten behoeve van het Danscentrum. Het adres Stationsplein 1d bleef hetzelfde.

Het Danscentrum ligt op een gunstig bereikbare plek in Steenwijk, niet ver van de snelweg A32, tegenover bus- en treinstation Steenwijk en op drie minuten loopafstand van het centrum van Steenwijk. Het beschikt over de ruime, 's avonds gratis, overdag de blauwe kaart, parkeergelegenheid naast het gebouw.

De entree is dezeflde als de hoofdingang van Rabotheater De Meenthe.
Binnen gelijk rechts aanhouden en de fraaie houten trap leidt naar het Danscentrum.

U komt binnen in de zitruimte waar de bar het centrale middelpunt is met rondom zitjes. Voor aanvang van de les, tijdens de pauze of achteraf kan hier gezellig bijgepraat worden. De dansruimte is ruim 220 m2.

De moderne muziekbar met eigentijdse muziekinstallatie en lichtshow verzorgt alle soorten (dans)muziek. Bovendien kan gebruik gemaakt worden van een krachtstroominstallatie voor bands en drive-in shows.

De dansvloer is massief eiken. De hele ruimte is voorzien van een luchtbehandelingsinstallatie. De standaardopstelling biedt ruimte aan 60 personen exclusief de grote dansvloer. Voor feesten en partijen kan dit uitgebreid worden naar 150 zitplaatsen en ook dan is er voldoende ruimte waar gedanst kan worden.

Tijdens de lessen werkt Danscentrum Leninsk met kleine groepen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft, maar de ruimte is zo ingedeeld dat ook bij privélessen de intieme sfeer bepalend is. 

Het hele gebouw voldoet aan de strengste veiligheideisen en is voorzien van camerabeveiliging.

Bezoek ons vrijblijvend, proef de sfeer en oordeelt u zelf.