Homepage Danscentrum Lensink facebook twitter youtube  Stationsplein 1D, Steenwijk
Postadres: Postbus 96, 8330 AB Steenwijk
tel./sms 0610 816493
(di. t/m za. 17-21 uur.)
e-mail: dansen@danscentrumlensink.nl
IBAN: NL76 ABNA 0580 6101 52

Ballroom Latin voor Jongeren

Clubs voor Jongeren en jeugd jaar Go Style allround/Ballroom New Style

De mogelijkheid om kennis te maken met Stijlvol dansen voor de jeugd leer Quickstep, Salsa,
Tango, Swing Jive, cha cha, enz.

Hé, ze mogen toch weten dat JIJ STIJL hebt?

Aan het eind van elk dansseizoen is het mogelijk om mee te doen aan de Danstest

Waar leer je op een leuke manier op muziek te bewegen? En hoe leer je die leuke jongen of dat leuke meisje kennen? En hoe combineer je dat allemaal ook nog eens met het sociale leven? Dat kun je allemaal bereiken wanneer je gaat stijldansen. Samen met je leeftijdsgenootjes leer je in een leuke, gezellige omgeving dansen op de muziek die jij leuk vindt!

Tijdens de jeugd lessen stijldansen, leer je niet alleen dansen, maar ook mensen kennen. Je leer de Ballroom dansen zoals Engelse Wals en Quickstep maar ook de Latin dansen als de ChaCha en de Jive. Ontdek je talent in de talloze nieuwe dansen die je gaat leren. Waar wacht je nog op?

Aan het eind van elk dansseizoen is het mogelijk om mee te doen aan de Danstest.

Je start eerst met de cursus Ballroom New Style de nieuwste rage. Hierna gaan we verder Go Style Allround zilver niveau.

Starten jeugd(teenz dansen)

--- -- -

 --> 9-12 jaar: Start vrijdag 01 februari 2019 18:15 - 19:00, geen pauze, 10 lessen E 80.-
Aanmelden
 --> 13-16 jaar: Start vrijdag 01 februari 2019 17:30 - 18:15, geen pauze, 10 lessen E 80.-
Aanmelden

--- -- -

Hierna gaan we verder met de cursus Go Style Allround. Voor informatie over de tijden, mail ons even, de prijzen vind je terug in onze prijslijst.

Weer beginnen? Je kunt altijd weer beginnen op elk niveau, mail ons en vraag naar de mogelijkheden.

 

Lensinks Party Zone informatie (Jeugd)

Lensinks Party Zone organiseert ook dit jaar weer in het weekeinde (dans)-activiteiten voor leden, oud-leden en introducés. De Party Zones worden speciaal georganiseerd voor jongeren en scholieren.

Zie ook de verschillende activiteiten in de agenda.

Themaparty Elke maand is er een Party Zone met een thema. De thema party’s worden georganiseerd door en voor jongeren/scholieren. De themaparty is van 20.45 uur tot 23.00 uur. De deur is open tot 21.15 uur. Bij extreme gezelligheid op de themaparty’s wil het nog wel eens iets uitlopen.

Oefenuurtje Het oefenuurtje is elke eerste zaterdag van de maand en speciaal om het geleerde ruim te kunnen oefenen en is van 20.30 tot 22.00 uur. De deur is open tot 21 uur.

Kerstbal Elk jaar is het Kerstbal de uitgelezen gelegenheid het geleerde in praktijk te brengen. De gezellige sfeer, de feestelijke kleding van de dansparen, een hapje en een drankje, zorgen dat je deze avond niet wilt missen. Het Kerstbal is op een zaterdag voor kerst, zie agenda voor de juiste datum.

Danstesten Alleen maar (leren) dansen is niet genoeg, je wilt vast wel weten of je het goed doet en erkenning krijgen van al die inspanning. Een onafhankelijk jurylid komt bij de danstest jouw prestaties beoor­delen. Vooraf kan je natuurlijk oefenen en je krijgt een certificaat met beoordeling van de jury.

Entree

Praktijkavond       leden € 2.= (niet-leden € 5.=)
Themaparty
        leden € 4.= (niet-leden € 5.=)
Intro-kaart is geldig, uitgezonderd bij het Kerstbal.