Homepage Danscentrum Lensink facebook twitter youtube  Stationsplein 1D, Steenwijk
Postadres: Postbus 96, 8330 AB Steenwijk
tel./sms 0610 816493
(di. t/m za. 17-21 uur.)
e-mail: dansen@danscentrumlensink.nl
IBAN: NL76 ABNA 0580 6101 52

Lees meer ...

Argentijnse Tango beginners di 24 apr.

Laat u samen met uw dame meevoeren op de klanken van de Argentijnse Tango. Een cursus om niet meer te vergeten. Samen danst u de karakteristieke bewegingen van deze dans. De cursus bestaat uit 6 wekelijkse lessen van 1 uur incl. 15 minuten pauze. De kosten zijn 60 euro per persoon. We starten bij voldoende aanmeldingen. Zie agenda voor aanmelden Argentijnse Tango Beginners dinsdag 24 april 2018, aanvang 20:45 - 21.45 uur. Aanmelden  zie ook pdf  

De Argentijnse Tango is een improvisatiedans waarbij de verbinding tussen de danspartners voorop staat. De tango heeft een rijke geschiedenis in muziek- en dansstijlen en bloeit wereldwijd als nooit tevoren! De dans kan eenvoudig zijn: van eenvoudig lopen tot totale verstilling, maar ook expressief, speels, ingetogen, gepassioneerd en gevarieerd. Leeftijd speelt geen rol. Het onthouden van passen en figuren is niet nodig. Centraal staan houding, onderling contact, muziekbeleving en de kwaliteit van de beweging. Tango is een improvisatiedans en dans je met lijf en leden en met hart en ziel!
Onze ervaren docent Richard en zijn partner Judith leren je de principes van het samen dansen. In onze levendige lessen wordt je meegenomen in de vele mogelijkheden en variaties die deze spannende dans je biedt.
 
 Kijk verder...